Descobrint les finestres abatibles de Vecesam

13/05/24 | Finestres de PVC, Sense categoria, Tancaments de PVC

A Vecesam sabem que l’elecció de les finestres adequades és essencial per al confort, l’eficiència energètica i l’estètica de la teva casa o negoci. Avui destaquem algunes de les nostres opcions més versàtils i populars. Totes fabricades amb el millor PVC per garantir durabilitat i rendiment.

Finestres abatibles d’eix vertical

Les clàssiques, conegudes per la seva capacitat dobrir-se completament de banda a banda. Això facilita una ventilació màxima i una neteja senzilla i accessible.

Tancament hermètic: assegura un aïllament òptim, reduint els costos d’energia i augmentant la comoditat.

Seguretat: incorporen sistemes de tancament multipunt, oferint una protecció addicional contra intrusions.

Finestres abatibles d’eix horitzontal

Una variació de les tradicionals finestres abatibles, aquestes finestres giren al voltant d’un eix horitzontal, permetent una obertura superior o inferior.

Control de ventilació: permet una regulació més precisa del flux d’aire, ideal per mantenir la privadesa sense sacrificar la ventilació.

Ideal per a espais reduïts: no cal deixar molt d’espai per garantir l’obertura de la fulla, adaptant-se a ambients amb poca possibilitat de manipulació per part de l’usuari.

Finestres Oscil·lobatents

Aquestes finestres combinen la funcionalitat d’una finestra abatible amb la practicitat d’una batent. Són perfectes per a espais que requereixen ventilació flexible.

Versatilitat d’obertura: es poden obrir completament com una abatible o inclinar-se des de dalt per a una ventilació segura i controlada.

Aïllament acústic i tèrmic: ideal per a zones urbanes o climes extrems, proporcionant confort tot l’any.

Finestres pivotants

Les finestres pivotants de Vecesam giren al voltant d’un eix central, cosa que les fa ideals per a aplicacions específiques com ara claraboies o finestres de difícil accés.

Obertura integral: permet que la finestra s’obri en un radi ampli, facilitant-ne la neteja i el manteniment.

Versatilitat d’instal·lació: ideal per a sostres i llocs alts on es requereix ventilació o accés.

Conclusió

Les finestres abatibles de Vecesam són una elecció perfecta per a aquells que busquen funcionalitat, durabilitat i estil. Sigui que estiguis renovant casa teva o duent a terme un projecte de nova construcció, les nostres finestres abatibles de PVC ofereixen solucions adaptades a les teves necessitats específiques.

Si vols conèixer més detalls de la nostra gamma de solucions en PVC, contacta amb nosaltres i t’assessorarem. A Vecesam, som aquí per ajudar-te a trobar les millors finestres per al teu espai.